úterý 3. února 2015

Jak na výrazné šperky

Šperky jsou vynikajícím nástrojem, pomocí něhož můžete dát vašim každodenním outfitům jiný rozměr. Jak to ale udělat, abyste vybrala ten správný šperk který si bude notovat s vaším s outfitem?

1. Méně znamená více

Výrazným šperkům by mělo být umožněno samostatně vyniknout. To znamená že by se neměly nosit v blízkosti jiného masivního šperku. Raději sáhněte pouze po jednom výrazném šperku a doplňte jej vhodně oblečením, než dalším masivním šperkem.


2. V jednoduchosti je krása

Výrazné doplňky se nejlépe nosí s jednoduchými kousky oblečení. Vyhněte se frekventovaným vzorům a zdobení, jako jsou například flitry. Vždy mějte na paměti, že šperk chcete nechat vyniknout, takže oblečení vybírejte moudře.

Krátké černé šaty jsou perfektní pro jeden nebo dva výrazné šperky, zatímco bílý top a džíny bude nejlépe vypadat s nějakým barevným šperkem nebo 
šperkem ve světlých barvách.



3. Na náušnice se musí chytře

Náušnice by rozhodně neměly ve vaší šperkovnici chybět. Pokud je ale chcete nosit, musíte se ujistit, zda je nosíte správně. Nechcete přece vypadat, že jdete na maškarní. Jelikož jsou náušnice tím prvním šperkem, kterého si lidé všimnou když s vámi hovoří, měly by lichotit vašemu tvaru obličeje a rámovat jej.

Dbejte na jejich délku, barvu a tvar. Co se vlasů týká, velkému objemu sluší jednoduché náušnice. Rovným, volně splývajícím vlasům a vlasům s obřími vlnami sluší výrazné náušnice. Nezapomínejte také na make-up. 

Výrazné náušnice budou vypadat skvěle také s drdolem. Tady už si musíte dát velký pozor na zvolené líčení. S výraznými náušnicemi budou nejlépe korespondovat 
jednoduché nude barvy.



... Nezapomínejte také na prsteny 



... Také si vzpomeňte na náramky

www.begorgeous.cz  
www.gorgeouslook.blogspot.cz
:)

Žádné komentáře:

Okomentovat